Sagunt garantix el subministrament d’aigua per a les empreses que se situen en Parc Sagunt I i II

0
1415
L'alcalde de Sagunt ha visitat les instal·lacions d'abastiment

Fernández: “Estem absolutament preparats perquè totes les empreses que vulguen vindre, sense cap tipus de dubte, ho tinguen tot garantit”

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha visitat les instal·lacions i dipòsits d’aigua situades en Parc Sagunt, acompanyat de responsables tècnics de l’empresa mixta Aigües de Sagunt. Després de la visita, l’alcalde ha declarat que l’Ajuntament de Sagunt i Parc Sagunt tenen assegurat i garantit el subministrament d’aigua de qualitat per a les empreses actuals i les que s’instal·laran.

Fernández ha afirmat que: “Podem garantir, sense cap dubte, que tenim aigua suficient de qualitat perquè totes les empreses que es vulguen situar, siga el que siga el seu consum, no tinguen cap problema. A banda, que evidentment, també hi ha una estació dessaladora per si en un futur hi ha un creixement important, i des d’eixe punt de vista Parc Sagunt, tant esta primera fase com la futura de Parc Sagunt II, té assegurada tota la xarxa de serveis, el subministrament d’aigua i els subministraments de llum i de gas. És a dir, que tenim afortunadament una sèrie de serveis donat que som un pol energètic i en estos moments estem absolutament preparats perquè totes les empreses que vulguen vindre, sense cap tipus de dubte, ho tinguen tot garantit”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí