Sagunt frega el 100% d’ocupació hotelera durant els dies de falles

0
1368
Oficina de turisme de Sagunt

L’ocupació a Sagunt ha fregat el 100% durant el 18 de març i les consultes en les oficines municipals de Turisme mantenen l’augment registrat fa dos anys

Sagunt augmenta l’ocupació hotelera en Falles. La localitat ha registrat una ocupació hotelera fregant el 90% d’ocupació, arribant al 100% el dia 18. La delegació de Turisme ha arreplegat les dades d’ocupació hotelera i, a més els de consultes en les oficines de municipals de Turisme, tant a Sagunt com en el Port de Sagunt.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, assegura que les dades d’ocupació hotelera “han sigut molt bons, la qual cosa constata que anem pel bon camí”. A més, Antonino assenyala que “tant la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat com el treball de les comissions falleres per a millorar el producte turístic, han sigut claus per a aquesta millora”.

L’ocupació hotelera ha augmentat lleugerament respecte a l’any 2016. Entre els hotels de 3 i 4 estels es manté l’ocupació del 90% de 2016; en càmpings s’ha augmentat un 15%; en nous allotjaments tipus B&B l’ocupació ha arribat al 100%, a més d’aconseguir-ho la majoria dels allotjaments durant la nit del dissabte 18 de març.

Entre les dades de 2015 i 2016 s’ha apreciat un considerable augment en les consultes en les oficines municipals de Turisme. Eixe augment s’ha consolidat enguany respecte a les dades de 2015. Fa dos anys es van fer un total de 361 consultes i enguany 626, seguit de l’augment de l’any passat que arribaren a 674, destacant les consultes d’extrangers que pugen un 17% en l’oficina del Port de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here