Sagunt presentarà en FITUR la seua adhesió al Mediterranew Musix i la seua nova marca turística

0
716
Sagunt formarà part de l'oferta de concerts valencians

Sagunt portarà a FITUR noves iniciatives relacionades amb les adhesions a les rutes del Grial i dels Fenicis i recollirà el certificat dels Premis EDEN d’excel·lència europea

La Fira Internacional del Turisme (FITUR) 2018 dóna començament este dimecres a Madrid i enguany Sagunt acudix amb novetats entre les quals destaquen una renovada imatge de marca turística de la ciutat i diverses iniciatives que Sagunt presentarà i promocionarà en la fira durant els pròxims dies. Entre estes, destaquen les rutes del Grial i dels Fenicis, la xarxa de concerts Mediterranew Musix Comunitat Valenciana a la qual Sagunt s’acaba d’adherir i el Concurs Gastronòmic de la Taronja, que s’ha représ recentment i es promocionarà des del Centre Internacional de Cultura Gastromed. A més, Sagunt arreplegarà el certificat dels Premis EDEN d’excel·lència europea en els quals la nostra ciutat ha quedat finalista.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha declarat que Sagunt va a FITUR amb “una imatge nova de la ciutat de Sagunt, tant en marca com en material” i ha incidit que “tant per part de l’Agència Valenciana de Turisme com per part de la Diputació s’està comptant amb Sagunt i apostant per Sagunt, ja que anem a participar en les múltiples iniciatives de promoció que estes dos administracions van a realitzar”. En esta línia, Antonino ha destacat la ruta del Grial i la ruta dels Fenicis, a les quals Sagunt està adherida i en les quals ja ha participat amb activitats durant 2017.

La unió de Sagunt a la marca Mediterranew Musix Comunitat Valenciana, que pretén diferenciar mitjançant un segell de qualitat els espectacles musicals valencians, és una altra de les principals novetats que es presentarà en FITUR. Festivals de prestigi com el FIB, l’Arenal Sound o el Medusa estan dins d’esta marca creada per l’Agència Valenciana de Turisme i que ara Sagunt podrà utilitzar també per als seus esdeveniments musicals, que formen part de l’aposta pel turisme cultural.

El Concurs Gastronòmic de la Taronja, que s’ha recuperat i que celebrarà la seua sisena edició, és una altra de les grans apostes de Sagunt. En el certamen “cuiners i cuineres tant d’àmbit estatal com europeu i internacional podran participar amb este producte tan nostre com és la taronja”, explicava Natalia Antonino, que també afirmava que el concurs “estarà promocionat mitjançant el Centre Internacional de Cultura Gastromed”.

“El colofó d’este FITUR 2018 és la recollida del certificat dels premis EDEN amb eixe projecte cultural-turístic que portàvem. Hem sigut finalistes, molt prop de quedar-nos els primers en este premi i crec que és una gran promoció d’àmbit europeu ja que el premi es lliurarà a Brussel·les i es nomenarà a Sagunt. És a dir, Sagunt està en el mapa en molts sentits i crec que anem amb una aposta segura a esta promoció del turisme de Sagunt”, apuntava també la regidora en referència a este prestigiós reconeixement europeu que distingix les destinacions d’excel·lència turística i promou els models de gestió turística sostenible.

A més d’estes novetats, Sagunt continuarà promocionant, com tots els anys, el gran patrimoni històric i industrial de la ciutat, així com les platges, un altre dels atractius turístics fonamentals. Tampoc es pot deixar a banda en FITUR la gran aposta de Sagunt per la cultura, que han portat a la ciutat a aconseguir distintius com el de Capital Cultural Valenciana per a 2018 i 2019, recentment, o amb anterioritat el de Capital Valenciana de la Romanització.

Les Falles o la Setmana Santa Saguntina, ambdos festes d’Interés Turístic Nacional també tindran el seu lloc en esta edició de la fira internacional per ser punts forts de l’oferta turística de la nostra ciutat. Així mateix, els representants de Sagunt visitaran els stands de les ciutats amb les quals Sagunt té signats protocols de amistat, com Aranjuez, Ojos Negros o Zakynthos “perquè és important continuar amb eixe contacte i eixe intercanvi de propostes i iniciatives”, assenyalava Antonino.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here