Sagunt finalitza la remodelació del camp de futbol del barri Biensa

0
1263
Imatge de la visita del president de la Diputació al camp de futbol de Sagunt

L’alcalde, el president de la Diputació i la Federació visiten les remodelacions del camp ‘Francisco Borrás Rafael’ que ha costat més de 400.000 euros

Les obres realitzades en el camp de futbol ‘Francisco Borrás Rafael’ ja han finalitzat i han suposat un total de 404.010 (IVA inclòs). D’eixe total, la Federació Valenciana de Futbol, ha subvencionat les obres amb un total de 127.753 €, la Diputació de València ha aportat 160.000€ i l’Ajuntament de Sagunt, uns 260.257 €. A més, s’està remenant la proposta de canvi de nom del camp pel de ‘Camp Barri Biensa’.

Estos treballs han anat orientats a la millora del camp del futbol amb intervencions com condicionar i asfaltar el terreny per a poder col·locar la gespa artificial, la instal·lació d’un sistema nou de reg, amb un depòsit d’aigua “enterrat” i canons de reg amb una canaleta per a la recollida de l’aigua, graderies i un sistema d’il·luminació nou.

L’alcalde, Quico Fernández; el president de la Diputació, Toni Gaspar; el directiu de la Federació de futbol, Eduardo Revert i la secretària i portaveu de la Junta de la Federació, Yolanda Folguera han visitat les instal·lacions. Agraixen la implicació i l’esforç de cadascun dels components que han fet possible esta remodelació. L’alcalde, Quico Fernández, ha declarat que “hui hem presentat el camp de futbol nou del Biensa, una inversió que s’ha finançat per part de la Federació, la Diputació i per part de l’Ajuntament, i que suposa complir una promesa que teníem amb el club. Per a nosaltres no deixa de ser una satisfacció perquè hem hagut de superar molts obstacles, poder presentar esta nova instal·lació que era àmpliament demandada per la ciutadania”. Folguera ha afirmat que “la Federació sempre està per a donar suport a el futbol base i, sobretot, treballarem per la integració del futbol femení dins de la Federació i estar on es mereixen les xiques estar”. D’altra banda, el president de la Diputació, Toni Gaspar, ha afirmat que “hi ha un esforç per part dels vostres representants ací en el municipi perquè això isca”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí