Sagunt finalitza les obres de l’aulari i del gimnàs del CEIP Villar Palasí abans de l’inici de curs

0
1215
Imatge de l'aulari del col·legi Villar Palasí de Sagunt

Este dijous s’ha signat l’acta d’ocupació de les obres entre Generalitat, l’Ajuntament de Sagunt i l’empresa constructora

Les obres de l’aulari d’Educació Infantil i del gimnàs de col·legi Villar Palasí ja han finalitzat. Així ho han confirmat este matí el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, i el regidor de Manteniment, Pepe Gil, amb la visita al centre per a la signatura de l’acta d’ocupació de les obres entre la Generalitat, l’Ajuntament i l’empresa constructora.

Dilluns que ve 10 de setembre inicia el nou curs escolar i este centre comptarà amb nou aulari d’infantil, un gimnàs amb totes les prestacions i un pati completament remodelat. Finalitzades les obres, només queda la instal·lació i trasllat de mobles i les tasques de neteja que durà a terme la SAG.

Amb la finalització d’estes obres, l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha assegurat que es posa “punt i final a una de les reivindicacions més llargues de la nostra ciutat en matèria educativa. Ja tenim allò pel que hem lluitat durant tant temps nosaltres, tota la comunitat escolar, el centre i pares i mares”. El primer edil, per la seua banda, ha donat l’enhorabona “a tots els que han fet possible esta realitat que va a permetre que, en este nou curs, els xiquets i les xiquetes no hagen de passar tota la seua vida escolar infantil en barracons”.

El regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha afirmat que els barracons del Villar Palasí “per fi comencen a ser un mal record del passat”. Tarazona ha assegurat que este estiu s’ha fet un esforç per accelerar els tràmits administratius perquè el pròxim 10 de setembre puguen comptar amb “nous aularis infantils, espais múltiples i espais de direcció i reunió. També hi ha un gran pati, pistes d’atletisme i altres esports col·lectius i unes condicions i un gimnàs que inclou també un trinquet. Crec que és un dia molt important per a la comunitat educativa i per al nostre poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here