Sagunt prepara la VII Exposiciò de Fotografia Esportiva al Centre Cívic

0
444
Una de les fotografies de l'exposició de Sagunt

La VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto es podrà veure del 10 al 16 de febrer als jardins de l’antic sanatori

El Centre Cívic de Sagunt acollirà la VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto a partir de divendres. La mostra està composta per 60 fotografies d’autors locals que il·lustren moments de 15 esports diferents difícils de percebre per l’ull humà

La inauguració d’esta VII Exposició de Fotografia Esportiva del Fertiberia Balonmano Puerto Sagunto s’inaugurarà divendres 10 de febrer a les 19,30h en el Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori) i estarà oberta al públic fins al 24 de febrer. L’Ajuntament de Sagunt és un dels col·laboradors d’aquest projecte que dirigeix Pepa Conesa des del club blanc-i-roig, i que compta també amb la participació del Grupo Fotográfico Arse i el fotògraf Juan Higueras.

En l’edició d’enguany es podrà veure molt handbol però també altres 15 esports diferents com a futbol, atletisme, hípica, ballet, arts marcials, tir amb arc, gimnàstica rítmica, kitesurf windsurf, ciclisme, motociclisme, ral·li, trail running i calistènia.

El futbol també estarà present en la mostra de Sagunt

El Vicepresident de Comunicació del Fertiberia, Carlos Argente, afirma que “esta és la setena edició d’aquesta exposició i això demostra el nostre compromís amb l’art de la fotografia. Des del club considerem que l’esport és una manifestació cultural més i que tot el que siga enllaçar-nos amb altres disciplines culturals és una responsabilitat que tenim com a club representatiu de la ciutat”. El dirigent del club ha agraït “a tots els autors la seua participació i especialment a Pepa Conesa, per haver fet un pas al capdavant front els problemes personals de l’anterior comissari de l’exposició, Juan Guerrero, ja que sense ella aquesta VII edició no hauria vist la llum”.

Per la seua banda l’organitzadora de l’exposició, Pepa Conesa, ha explicat que “amb aquesta mostra es pretén que els visitants contemplen moments que a voltes escapen a l’ull humà perquè passen en mil·lèsimes de segons. Gestos, salts, detalls congelats que la rapidesa amb la qual succeïxen no ens permet admirar-los amb deteniment. A més, l’exposició pretén mostrar en imatges l’esforç, el treball i la superació dels grans esportistes de la ciutat i de la Comunitat Valenciana”.

Els autors que es donen cita en esta edició són, a més de Pepa Conesa i Juan Higueras, Diandra Rico, Antonio Hernández, Begoña Cosín, Enrique Yáñez, Marta Escribano, Jorge Gallart, Antonio Martínez, Enrique Herrero, Victoriano Parral, Juan María Rodríguez, Salvador Moragón “Ciace”, Manel Channel i David Piqueras.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here