Sagunt executa tasques de prevenció contra inundacións a la zona d’Almardà

0
2378
Traballadors realitzant les tasques a Sagunt.

Els treballs de neteja del Consell Agrari s’han centrat en l’avinguda Europa, les Cases de Queralt, el camí d’Almardà i el camí de Cantarrana, entre d’altres

El Consell Local Agrari de Sagunt ha estat treballant en Almardà per tal de deixar la zona preparada per a l’època de pluges. Així ho ha informat este dijous la presidenta del Consell Agrari, Gloria Parra, que ha explicat que igual que l’any passat esta estratègia consistix en la implementació de dos fases de treball.

En concret, Parra ha detallat que durant la primera fase s’ha dut a terme una neteja profunda de les canyes i s’han netejat espais com l’avinguda Europa, les Cases de Queralt, el camí d’Almardà i el camí de Cantarrana, entre d’altres. Tot això, segons ha destacat, gràcies a les labors de les persones que han treballat amb el pla d’ocupació del SEPE, que ja ha finalitzat.

Pel  que fa a la segona fase, la presidenta ha especificat que des del Consell Local Agrari estan a punt de finalitzar els tràmits per a contractar una empresa perquè duga a terme tasques de neteja i dragatge de les principals sèquies d’Almardà: «Esta segona fase consistix en una neteja profunda de sèquies i un dragatge de les mateixes per a millorar notablement la seua capacitat d’evacuació de les aigües pluvials. Esperem que a principis d’octubre ja puguen estar elaborats tots els tràmits administratius i que l’empresa puga entrar a dragar la sèquia de Gabau i la sèquia del Rei».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí