Sagunt espera l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la realització del sender blau

0
1111
Ajuntament de Sagunt

L’alcalde Quico Fernández recorda que l’Ajuntament no té competències per actuar sense autorització en el riu i el delta del Palància

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha explicat que l’Ajuntament està esperant l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a la realització del sender blau. Així mateix, el consistori espera a que la licitació de l’empresa que ha de demolir els habitatges es faça “perfectament”.

“Estem parlant d’un àmbit en el qual l’Ajuntament no té cap competència”, ha recordat Fernández, qui assegura que són “l’administració central, a través de la Confederació, i l’administració autonòmica en qualsevol cas, a banda de la Demarcació de Costes, les competents dins de la seua àrea”.

D’altra banda, respecte a la situació del delta i d’altres zones costaneres, Fernández recalca que el consistori “ja ha demanat autorització per actuar tant en el riu com en el delta” i té “a moltíssima gent contractada per a portar a terme esta neteja”.

D’altra banda, tant el departament de Manteniment com el d’Aigües “estan portant endavant el protocol que tenim acordat per evitar els riscos en casos de pluges abundants o de gota freda”, conclou l’alcalde.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here