Sagunt a Escena porta al Teatre Romà ‘La vida es sueño’

0
1291
Escena de l'obra 'La vida es sueño'

La versió del clàssic de Calderón de la Barca està dirigida per Carlos Martín amb dramatúrgia de Alfonso Plou

El Teatre del Temple porta al Teatre Romà de Sagunt la seua versió del clàssic de Calderón de la Barca ‘La vida es sueño’, dirigida per Carlos Martín amb dramatúrgia de Alfonso Plou i interpretada per José Luis Esteban, Yusuf Bazaán, Félix Martín, Minerva Arbués, Francisco Fraguas, Encarni Corrales i Alfonso Palomares.

Teatre del Temple va nàixer en 1994, ha produït més d’una trentena d’espectacles i ha anat consolidant un equip humà i un segell artístic contrastat en tota la geografia nacional. Les seues peces estan caracteritzades per la qualitat escènica i la dramatúrgia pròpia, amb obres sobre Goya, Buñuel, Picasso o Warhol, o el repertori universal de Shakespeare, Lope de Vega o Valle Inclán. Amb aquestes produccions han aconseguit importants premis, com el Max al millor espectacle revelació per ‘Picasso adora la Maar’ i quatre nominacions més a aquests premis per altres espectacles.

‘La vida es sueño’ és una obra sobre la condició de l’ésser humà que avui segueix vigent. L’obra dissecciona, amb una estructura complexa i de profunda càrrega simbòlica, la capacitat de l’ésser humà per a exercir la seua llibertat front al seu destí. Es tracta d’una obra filosòfica sustentada en una trama escènica on els jocs de poder es creuen amb el desig carnal i on la realitat està sempre contagiada pel món oníric.

Els set actors, que estan permanentment en escena, crearan un món quasi penitenciari, on la pertinença o no al grup marca la possibilitat mateixa de l’existència. La companyia compta per a això amb un músic en escena que crea un ambient sonor ple de ritmes i sons i amb una estètica en l’escenografia, el vestuari i la llum que cerca els clarobscurs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí