Sagunt es queixarà a la Demarcació de Costes la constància d’irregularitats en l’extracció de graves a les platges d’Almardà

0
1387
Imatge de la reunió de la comissió aquest dijous.

L’Ajuntament de Sagunt reforçarà les mesures de control i vigilància dels treballs

Aquest dijous s’ha reunit en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Sagunt la Comissió Especial de Platges, en la qual s’han constatat les irregularitats que s’estan cometent durant l’extracció de graves a les platges d’Almardà per part de la Demarcació de Costes. A la reunió han assistit tots els partits polítics i l’Associació de Veïns d’Almardà.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha explicat sobre estes irregularitats que «hem constatat que s’estan emportant arena, a més de la pedra i de la grava. A més, també els camions estan passant per zones on no haurien de fer-ho, a unes velocitats que tampoc hauria de ser així».

Per tant, la Comissió Especial de Platges ha optat per enviar un comunicat oficial a la Demarcació de Costes de València «perquè queden per escrit i registrades totes eixes irregularitats que nosaltres estem detectant», ha assenyalat Moreno. Així mateix, s’ha decidit reforçar les mesures de control i vigilància respecte als treballs per a portar un millor control.

«Es tracta que per part de Costes, si s’han de dur a terme eixos treballs d’acord amb el projecte d’Almenara, que es faça amb un estricte compliment de la legalitat i minimitzant l’impacte per al nostre municipi. Nosaltres tenim unes platges que ja es troben degradades; si eixa grava i pedra es retira ha de ser perquè les nostres platges queden en millor estat del que estaven anteriorment. I lamentablement, el que estem veient són determinades irregularitats que ens fan desconfiar respecte a tot el procediment», ha afirmat l’alcalde.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí