Sagunt es prepara per a la celebració de la Nit de Sant Joan

CaixaBank - MyBox

0
700
Sagunt oferirà espectacles de correfocs per a la Nit de Sant Joan

El passeig marítim de Sagunt acollirà durant la nit del diumenge 23 al dilluns 24 de juny un espectacle de batucada, correfoc, un castell de focs artificials a la platja i música de l’orquestra La Tribu fins les 4.00 h

Sagunt es prepara per a la festa de la Nit de Sant Joan 2019. El pròxim dissabte, 23 de juny des de les 22 hores, el passeig marítim del Port de Sagunt acollirà multitud d’activitats per donar la benvinguda a l’estiu, per la qual cosa l’avinguda Mediterrani permaneixerà tancada al trànsit des d’esta hora per garantir la seguretat.

Els departaments de Cultura i de Festes de l’Ajuntament de Sagunt, han organitzat per a este dissabte actes complementaris els quals se celebraran en la mateixa platja de Port de Sagunt prop de les fogueres.

El grup de percussió Green Gos oferirà simultàniament tres espectacles de batucada al llarg del passeig, espectacles que donaran pas a un correfoc al carrer per part de la Diabòlica del Camp de Morvedre que, un any més, col·labora en esta nit i que partirà de la plaça de la Concòrdia.

Seguidament, es dispararà un castell de focs artificials des del recinte portuari. Després del tradicional salt d’ones, l’orquestra La Tribu, situada en la zona del pantalà, amenitzarà amb tot tipus de música a totes aquelles persones que s’acosten a la platja esta nit fins a les 4.00 h.​​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here