Sagunt presenta el seu dispositiu de platges per a l’estiu amb 11 policies, 36 socorristes i 1 dron

0
1527
Sagunt ha presentat els diferents serveis de la temporada d'estiu de platges

El dispositiu que ja ha entrat en funcionament estarà operatiu fins al 16 de setembre i també comptarà amb personal sanitari i de neteja

Sagunt ha presentat el dispositiu de serveis de platges per a este estiu. El servei estarà operatiu durant la temporada de platges, que s’iniciava oficialment dijous, 14 de juny, fins al 16 de setembre, en horari de 10 a 20 hores. En l’acte de presentació han estat presents la regidora de Platges, Mónica Caparrós; la delegada de Turisme, Natalia Antonino; i el regidor de l’Equip de Govern José Manuel Tarazona.

La regidora delegada de Platges, Mónica Caparrós, ha declarat que esta temporada estival les platges del Port de Sagunt, Sagunt i Almardà “comptaran amb els dispositius de seguretat, socorrisme, ambulàncies, policia local, neteja i també de vigilància mitjançant dron que ja són tradicionals en les nostres platges tots els anys, enfocat al fet que les platges del nostre municipi siguen el més segures possibles tant per a la ciutadania del municipi com per als turistes que anualment vénen a visitar-nos”.

El dispositiu està format per 36 socorristes, 11 policies locals de platja, així com personal de neteja proporcionat per la SAG, personal del servei sanitari i de vigilància marítima amb dron de rescat. Tots ells en coordinació amb la delegació de Platges perquè tant els veïns de la ciutat com els milers de turistes i visitants es beneficien de la dotació.

A això cal afegir els dos punts accessibles de la platja del Port de Sagunt i la platja d’Almardà perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir, banyar-se i utilitzar els servicis en les condicions adequades.

En resum, el personal citat prestarà els seus servicis en les tres postes sanitàries (una en la platja del Port de Sagunt, una altra en la d’Almardá i una altra en Corinto-Malvarrosa) en les quals compten amb dues ambulàncies amb dos conductor portalliteres i metge, dos desfibril·ladors automàtics, dos embarcacions i tres quads.

D’altra banda, els 11 agents de la Policia de Platges disposen de quatre quads, així com de vehicles patrulla i una embarcació. El servici de neteja proporcionat per la SAG, a més dels mitjans habituals com a màquina fregadora, sopladores i furgonetes auxiliars, compta en este cas amb màquines netejaplatges i tractors.

Cal destacar que les platges del municipi compten amb un total de setze banderes i dos registres EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals), que són certificacions de qualitat mediambiental. A més de les tres Banderes Blaves, estes platges tenen la bandera Q de Qualitur, la de gestió de qualitat ISO 9001 i la de mediambiental ISO 14.001. Les platges del Port de Sagunt i la d’Almardà, a més, compten amb les banderes Q de qualitat turística i la d’accessibilitat universal UNE 170.001.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here