Sagunt celebra el Dia Internacional dels Museus el pròxim cap de setmana

0
1196
Museu Arqueològic de Sagunt

La delegació de Turisme ha organitzat visites guiades combinant llocs emblemàtics i històrics

Sagunt celebrarà el Dia Internacional dels Museus el cap de setmana del 18 al 20 de maig, amb una programació d’actes que ha organitzat la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt, en col·laboració amb algunes empreses integrants del SICTED. Concretament, es realitzarà una sèrie de visites en les quals els participants podran gaudir amb una visió diferent, de la ciutat i els seus espais, combinant llocs emblemàtics i històrics on viure la ciutat i hiperconectar eixos espais.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha declarat que “som un referent turístic de primer ordre, i amb motiu del Dia Internacional dels Museus hem preparat tot un cap de setmana d’activitats perquè els ciutadans i visitants que vinguen de fora visquen una experiència única, en un escenari incomparable com és el nostre. Ho tenim tot: patrimoni històric, industrial, gastronomia, platges, paratges naturals… Per això volem convidar tot el mon ha gaudir dels nostres tresors patrimonials històrics i naturals que ofereix una ciutat que està més viva que mai”.

La delegació de Turisme oferirà visites guiades gratuïtes als espais arqueològics Via del Pòrtic i Domus dels Peixos (inscripció prèvia 96.269.04.02/ 96.265.58.59). També tindrà lloc dissabte a les 11.30 hores, en els jardins del Casino de la Gerència del port de Sagunt, un taller didàctic de patrimoni industrial dirigits a menors (5-12 anys) acompanyats. És necessari inscriure’s prèviament telefonant a les oficines de Turisme de Sagunt, telèfon 96.265.58.59, i el port de Sagunt, telèfon 96.269.04.02, ja que les places són limitades.

A més el Museu Històric de Sagunt (MUHSAG) amplia l’horari els dies 18, 19 i 20 de maig fins a les 22 hores i el diumenge oferirà una activitat gratuïta a les 12 hores per a tots els públics amb inscripció prèvia telefonant al 962 617 260. Concretament l’activitat es titula Un conte de romans en el Museu de Sagunt.

Unes altres de les activitats de les quals es podrà gaudir este cap de setmana són les oferides per empreses del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació) i que ens delectaran amb visites a un preu especial de 5 euros i xiquets fins a 14 anys gratis. L’empresa Explora Sagunt realitzarà divendres 18 a les 11.15 h i 18.30 h visites a la Via del Pòrtic, Museu històric i degustació en Taverna de la Serp, on hi haurà tapes romanes a un preu de 1,5€. I dissabte serà l’empresa Vull Cultura la que realitze visites, a la Casa dels Berenguer i Jueria amb degustació de vins romans oferits per la Llar dels Déus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here