Sagunt detecta un increment de consum d’aigua en segones residències de platja durant els dies de Pasqua

0
783
La platja d'Almardà de Sagunt.

L’empresa subministradora d’aigua ha percebut un augment considerable del consum d’aigua en almenys 100 vivendes d’Almardà que abans de Pasqua no tenien

Policia Local i Aigües de Sagunt estan realitzant un control actiu dels qui «en un acte d’insolidaritat» han anat a passar les Pasqües a habitatges de segona residència. El regidor delegat d’Aigües, Pepe Gil, ha assegurat que Aigües de Sagunt està mesurant el consum d’aigua de les zones on es troben este tipus de vivendes.

El resultat d’estes comparacions amb el consum anterior i les passades Pasqües «ha estat una sorpresa, ja que el consum en el sector d’Almardà ha pujat considerablement, podent estimar que al voltant de 100 vivendes han fet consum d’aigua quan els dies anteriors no tenien», ha destacat el regidor.

Per la seua part, la regidora de Policia Nacional, Natalia Antonino, ha afirmat que el cos local «vetlarà pel compliment de la norma i serà ferma amb les sancions a aplicar». Gil, a més, ha destacat que es denunciarà «a tot aquell insolidari que, fent cas omís a les recomanacions, ha acudit a viviendes de segona residència. Ara més que mai, demanem a la gent que siga solidària i conseqüent amb la situació que estem vivint».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí