Sagunt destina 15.000 € a ajudes a activitats que fomenten la igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista

0
1002
Darío Moreno, alcalde de Sagunt

Les associacions interessades a sol·licitar l’ajuda poden fer-ho fins a l’1 de juliol a través de la pàgina web municipal

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Sagunt ja ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds per a subvencions en concurrència competitiva destinades a activitats que fomenten la igualtat entre dones i hòmens i la prevenció de la violència de gènere. Concretament, l’Ajuntament destinarà 15 000 euros per a estes ajudes.

Amb esta iniciativa, entre d’altres, l’Ajuntament continua donant suport a la labor de les associacions de dones que treballen per la igualtat de gènere en el municipi, oferint suport econòmic als seus programes i activitats. Així mateix, a través d’esta ajuda es pretén donar suport a un altre tipus d’associacions que, fins i tot no sent exclusivament de dones, presenten projectes en matèria d’igualtat.

Les entitats interessades a sol·licitar la subvenció podran fer-ho fins a l’1 de juliol de 2020. L’ordenança que regula la convocatòria es pot consultar en la pàgina web municipal, en l’apartat de ‘subvencions’, on trobaran la sol·licitud i els requisits a aportar, o bé a través del següent enllaç: https://sagunt.sedipualba.es/tablondeanuncios/anuncio.aspx?id=20467.

Des de l’Àrea d’Igualtat consideren imprescindible la col·laboració del consistori amb el teixit associatiu i amb el moviment feminista de Sagunt, el treball del qual servix de complement i reforç a les activitats i programes impulsats des del departament, però també a aquelles altres associacions que vulguen impulsar programes i activitats que permeten caminar en una direcció positiva cap a la igualtat.

L’alcalde de Sagunt i regidor de l’Àrea d’Igualtat, Darío Moreno, ha recordat que «continuem patint aspectes tan greus com ho és la violència masclista amb la qual no aconseguirem acabar fins que no aconseguim un nivell d’igualtat suficient entre hòmens i dones. I este és l’aspecte més evident i brutal, però hi ha moltes altres manifestacions d’esta desigualtat en altres àmbits com el laboral, social, etc». Per este motiu, continua declarant l’alcalde, «l’Ajuntament de Sagunt continua compromés amb esta lluita de caminar cap a la igualtat, i esta convocatòria de subvencions és una aposta més que va en eixa direcció».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí