Sagunt convocarà a la ciutadania per reivindicar el corredor Cantàbric-Mediterrani

0
824
Imatge de la trobada de l'alcalde de Sagunt amb els veïns

L’alcalde de Sagunt i la Federació d’Associacions de Veïns es reuneixen per a demandar la inclusió d’este eix ferroviari en les inversions europees

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, s’hareunit este dilluns amb la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes per a planificar una estrategia amb l’objectiu de mobilitzar a tota la societat per a reclamar la inclusió del corredor Cantàbric-Mediterrani en la xarxa ferroviària europea.

L’alcalde ha declarat que “les associacions de veïns són molt conscients de la importància d’este projecte” i ha assegurat que “anem a ferforça perquè es rectifique aqueix acord de la Unió Europea d’excloure el corredor Cantàbrico-Mediterrani de manera injusta i injustificada”. Han acordat que pròximament convocaran una roda de premsa per a difondre este objectiu.

Esta iniciativava ser acordada la setmanapassada en una reunió que va tindrelloc a Saragossa, on les Associacions de Veïns i Veïnes de Terol, Saragossa i Sagunt van decidir convocar una manifestació a València per a reivindicar que el corredor Cantàbric-Mediterrani entre Sagunt, Teruel i Saragossa siga inclòs en la xarxa ferroviària europea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here