Sagunt continua el tractament contra panderoles, mosquits i rates en el Port

0
568
Un operari durant els treballs de tractament a Sagunt

El tractament en la xarxa de clavegueram d’aquesta setmana començarà als carrers Filipines, Cantàbria, l’Horta i voltants. També actuarà als carrers Papa Pius XII, José Doñate Franch, Juan Negrín i adjacents

El departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt, a través de l’empresa C.T.L (Compañía de Tratamientos Levante), continua els tractaments en la xarxa de clavegueram del municipi contra panderoles i rates.

Els tractaments, que es duran a terme durant diverses setmanes, es reprenen aquest dilluns 2 de setembre amb procediments en el clavegueram dels carrers Filipines, Cantàbria, l’Horta i voltants. Les operacions continuaran al carrer Papa Pius XII, José Doñate Franch, Juan Negrín i adjacents. També està prevista per a esta setmana una jornada de control de mosquits, necessària després de les recents pluges.

El mètode de control de rosegadors i panderoles en el clavegueram es realitza mitjançant la col·locació de raticides i, en el cas de les panderoles, l’aplicació d’insecticides polvoritzats.

Respecte al control de mosquits, els professionals que fan els treballs de neteja recomanen al veïnat que per a contribuir al seu control evite l’acumulació d’aigua, revise les aixetes d’aigua i els aparells d’aire condicionat, reparar les pèrdues d’aigua i clorar les piscines periòdicament.

Per a evitar les picades recomanen vestir pantalons llargs i mànega llarga durant l’alba i capvespre, no abusar de cosmètics amb aromes afrutats, utilitzar mosquiteres i aplicar repel·lents de mosquits quan se sue.​​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here