Sagunt continua els tractaments al clavegueram contra les plagues de paneroles i rates

0
1904
Operaris realitzen els treballs conra les plagues a Sagunt.

Des d’aquest dilluns fins al divendres 11 de setembre, els treballs se centraran en el nucli del Port de Sagunt, com el barri Baladre, zona de l’Hospital i avingudes com Jaume Roig, Ramón i Cajal, Joan d’Àustria, entre altres

La delegació de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt continua, una setmana més, amb els tractaments del clavegueram de la ciutat contra plagues de paneroles i rates. Durant hui fins a l’11 de setembre els tractaments se centraran en zones com el barri de Baladre, zona de l’Hospital i avingudes principals, com Jaume Roig, Ramón i Cajal, Joan d’Àustria, Tres d’Abril i Nou d’Octubre. També, l’avinguda Fausto Caruana que al llarg allotja instal·lacions de les oficines de la Policia Local, l’Escola Oficial d’Idiomes i el Centre Comercial Vidanova Parc, entre altres zones més que es projecten fins a poc més de la IV Planta i l’eixida CV-309, adreça Puçol i València.

Segons expliquen des del departament, els tractaments, que es duran a terme alhora per dos grups dividits en dos zones diferents, seran en onada fins a cobrir la totalitat del municipi. A més, com a novetat, en esta ocasió s’ha introduït un nou tractament amb una pintura insecticida que resulta el més efectiu del mercat contra les paneroles.

El regidor de Sanitat, Javier Timón, recorda a la ciutadania que, fruit del tractament insecticida i rodenticida que s’intensificarà en la xarxa de clavegueram municipal durant les pròximes setmanes, «és possible que la ciutadania perceba de manera puntual albiraments ocasionals d’unes certes plagues a causa de l’ús de potents productes per al control de les paneroles que s’emprarà. És previsible albirar en alguns punts eixides eventuals a la superfície d’estos insectes des del clavegueram». Esta situació, coneguda com a «efecte desallotjament», no ha de preocupar la ciutadania, tal com assegura el regidor, ja que els exemplars moriran en un curt espai de temps, fruit del tractament, i en cap cas colonitzaran nous llocs, ni s’establiran en ells per a continuar el seu cicle de vida.

No obstant això, des del departament de Sanitat conviden a la ciutadania al fet que, en cas de detectar problemes d’una certa magnitud, contacten amb l’Ajuntament per a comunicar qualsevol possible incidència, telefonant al 96 265 58 58 i a alguna de les següents extensions 6847, 6848, 6849 i/o 6850.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí