Sagunt condiciona un nou espai a l’aparcament de l’IES Clot del Moro

0
156
Aparcamdent de l'IES Clot del Moro de Sagunt.

L’actuació impulsada pel departament d’Educació a petició de l’AMPA i la direcció del centre ha sigut executada pel departament de Manteniment amb un cost aproximat de 7.000 euros

El departament de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt ha executat una ampliació de l’aparcament, a més de condicionar l’existent, de l’IES Clot del Moro. L’important quantitat d’alumnat i professorat amb el que compta el centre educatiu havia ocasionat un problema d’aparcament en la zona. Tant l’AMPA com la direcció del centre havien donat trasllat al departament d’Educació d’esta problemàtica. Davant esta situació, Manteniment ha executat unes obres de condicionament i ampliació de l’espai que han consistit en anivellar el terreny i retirar una sèrie d’obstacles que hi havia.

A més a més, s’ha procedit a habilitar una esplanada pavimentada per tal de proveir a l’alumnat de més places d’aparcament per ciclomotors. La següent acció, a executar pel departament de Mobilitat, consistirà en pintar i assenyalar degudament estes places.

Per al regidor d’Educació, Josep Manuel Tarazona, «esta era una actuació urgent que soluciona el greu problema d’aparcament que hi havia al voltant de l’IES Clot del Moro. Des de l’ajuntament s’ha tractat de manera prioritària».

Segons Pepe Gil, regidor de Manteniment, «amb esta xicoteta obra solucionem un problema urgent, però creiem que hem d’anar més enllà i promoure una mobilitat més sostenible. Per part de l’ajuntament continuem treballant en dotar d’infraestructures adequades per millorar la mobilitat. Animem als usuaris i usuàries del centre a que facen ús d’altres mitjans com els autobusos que pugen actualment, la bicicleta, o altres mitjans més sostenibles».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí