Sagunt comunica amb un carril bici el polígon Sepes i la ronda Port de Sagunt-Canet


0
452
Carril bici del polígon sepes

Un tram de 1.370 metres aproximadament unix el nucli del Port de Sagunt amb la nova zona urbanitzada dels carrers Albert Einstein i Madame Curie

La delegació de Manteniment de l’Ajuntament de Sagunt informa que ja han finalitzat les obres del carril bici que connecta el polígon Sepes i la ronda Port de Sagunt-Canet d’en Berenguer (CV-320).

El projecte s’ha centrat en l’execució d’un nou carril bici de connexió entre els existents del carrer Albert Einstein i la CV-320, a través del carrer Madame Curie i l’avinguda Corts Valencianes, incorporant a l’itinerari ciclista la zona intermèdia que recentment ha sigut urbanitzada.

Anteriorment existia un carril bici al carrer Albert Einstein que quedava tallat i sense continuïtat, però, amb la recent actuació d’urbanització als carrers Albert Einstein i Madame Curie, s’ha prolongat, a través d’estos carrers, este carril bici perquè quede connectat amb el que discorre per la CV-320.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, ha afirmat que, recentment, “hem acabat les obres de connexió del carril bici entre el polígon Sepes i la CV-320. Això permetrà que des del nucli del Port de Sagunt es puga accedir al polígon sense cap tipus de problema anant amb bicicleta”. Gil ha assegurat que, en este cas, “hem fet un tram de 1.370 metres aproximadament i amb això continuem millorant la xarxa de carrils bici”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here