Sagunt porta al flamant Comissionat pel Corredor Mediterrani per parlar sobre la connexió amb el Cantàbric

0
2142
Josep Vicent Boira i Quico Fernàndez

Josep Vicent Boira participa en una trobada sobre el Corredor Mediterrani al Port de Sagunt

L’actual secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira va participar este dijous en una trobada que va ser un dels seus últims actes amb tal càrrec després del seu recent nomenament com a comissionat del Corredor Mediterrani. L’acte es va produir ahir a la vesprada al centre cívic de l’antic sanatori al amb l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández i diversos regidors.

Quico Fernández ha agraït la presència de Josep Vicent Boira i ha fet una especial incidència en lo que suposa el corredor del mediterrani: “Els informes en defensa del corredor mediterrani i darrerament també els relacionats amb el corredor Sagunt-Saragossa-Bilbao, el corredor Mediterrani-Cantàbric, demostren una especial incidència en la nostra economia i en la nostra ciutat.”

Durant la trobada, Boira va informar als veïns presents dels contactes que ha mantingut esta setmana a Brussel·les per a la inclusió del tram Sagunt-Saragossa en la xarxa transeuropea de transport. Josep Vicent Boira, ha presentat davant la Comissió Europea un informe de més de 33 pàgines que arreplega la informació tècnica i econòmica necessària per a justificar la pertinència d’incloure els sectors Sagunt-Saragossa i Madrid-València en els corredors de les xarxes transeuropees de transport ferroviari. Tal com ha afirmat Boira, la Comissió Europea s’ha mostrat receptiva davant la proposta, per la qual cosa “confiem que durant la tramitació de la configuració de les noves xarxes bàsiques de transport s’incloguen els dos ramals reivindicats”.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here