Sagunt celebrarà les Falles 2021 del 31 d’agost al 5 de setembre

0
3119
Queden menys de 100 dies perquè Sagunt celebre les seues falles.

Es crearà la figura de coordinador Covid, fallers voluntaris de cadascuna de les comissions que rebran formació per ajudar i facilitar el compliment de les normes

Finalment les Falles de 2021 de Sagunt se celebraran la setmana del 31 d’agost al 5 de setembre. Així ho va acordar la taula de presidents i presidentes de Federació Junta Fallera de Sagunt, reunida aquest dimarts 25 de maig, que ha votat a favor amb 28 vots de les 30 comissions, de la proposta de data presentada pel president de l’entitat en la passada reunió.

Una vegada aprovada la data, des de Federació s’ha demanat la creació d’un equip de treball que donarà forma als diferents actes amb la condició d’adequar-los al compliment de la normativa sanitària.

Estarà format per 10 presidents i presidentes en representació dels 4 sectors que conformen Federació. Però a més, es crearà la figura de coordinador Covid, fallers voluntaris de cadascuna de les comissions que rebran formació per ajudar i facilitar el compliment de les normes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí