Sagunt celebra el Dia Mundial del Turisme amb visites al seu patrimoni industrial i arqueològic

0
570
La Via del Pòrtic de Sagunt serà un dels espais que es visitaran

Es pretén donar visibilitat a la història de la siderúrgia que ara compleix 100 anys a la ciutat i també al patrimoni arqueològic de Sagunt

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la delegació de Turisme, celebrarà el Dia Mundial del Turisme dissabte que ve, 30 de setembre. Per açò, s’han programat diferents activitats, les quals són gratuïtes i la plaça es reserva mitjançant les Oficines de Turisme.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que “enguany hem conjugat, d’una banda, el patrimoni industrial, atès que enguany és el centenari de la siderúrgia, i, d’altra banda, visibilizar més els espectaculars espais arqueològics com són la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos, i finalment posar en relleu la jueria, amb una visita especial nocturna, recordant que Sagunt ha sigut seu recentment de les Jornades Europees de la Cultura Jueva; tots estos llocs són peces clau en el desenvolupament d’un turisme sostenible”.

Entre les activitats programades destaca la visita guiada a la Via del Pòrtic i la Domus dels Peixos, que es realitzarà en diversos torns, a les 10 hores, 11.15 h, 12.30 h, 16 h, 17.15 h i 18.30 h. El lloc de trobada serà la Via del Pòrtic, situada en la plaça Antiga Moreria s/n de Sagunt. D’altra banda, a les 10 hores es realitzarà una visita guiada pel patrimoni industrial del municipi, i el lloc de trobada serà l’Hospital Vell, situat en l’avinguda Mediterrani, 1, del Port de Sagunt. Finalment, a les 20 hores tindrà lloc la visita nocturna per la jueria de Sagunt. Els interessats hauran d’acudir al Museu Històric, situat al carrer Castell, 23.

Totes les activitats requerixen inscripció i reserva prèvia, ja que les places són limitades. Els interessats poden reservar la seua plaça en l’Oficina de Turisme de Sagunt (96.265.58.59) o en l’Oficina de Turisme del Port de Sagunt (96.269.04.02).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here