L’Ajuntament de Sagunt i Carrefour signen un acord de col·laboració de formació profesional

0
1882
Imatge de la reunió celebrada a Sagunt

L’alumnat de formació professional del municipi podrà realitzar pràctiques professionals no laborals en el centre de treball

L’Ajuntament de Sagunt i Carrefour han signat un acord de col·laboració per a la realització de pràctiques professionals no laborals en el centre de treball, destinat a l’alumnat de formació professional dels centres educatius del municipi.

L’objectiu de l’acord és facilitar la inserció laboral de l’alumnat de formació professional per mitjà de la realització de pràctiques en centres de treball que tinguen les condicions habituals de l’entorn empresarial.

També es busca completar l’adquisició de formació per l’alumnat aconseguida en el centre formatiu, per mitjà de la realització d’un conjunt d’activitats de formació identificades entre les activitats productives del centre de treball. A més, es facilitarà l’avaluació dels aspectes més rellevants de la formació adquirida.

El conveni ha sigut signat per l’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el representant de Carrefour, Juan Carlos Calvo. En la reunió també ha estat present el regidor de Promoció Econòmica, Miguel Chover.

Finalment, l’alumnat adquirirà el coneixement de l’organització productiva, corresponent al perfil professional i el sistema de relacions sociolaborals del centre de treball, per facilitar la seua futura inserció professional.

L’Ajuntament de Sagunt facilitarà a Centros Comerciales Carrefour, S.A. els mecanismes que puga disposar per agilitar les accions previstes en l’acord de col·laboració, i a través del seu departament de Promoció Econòmica facilitarà l’ocupació de les persones aturades del municipi en l’activitat esmentada. L’acord subscrit tindrà una vigència anual i es prorrogarà automàticament, excepte renúncia expressa de qualsevol de les parts.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí