Sagunt cancel·la l’arribada dels Reis d’Orient al port però farà actes al Teatre Romà i als jardins de la Gerència

0
1251
Els Reis d'Orient tornaran a Sagunt.

De vesprada, diferents espectacles musicals i de màgia alegraran els més menuts

Els Reis d’Orient arribaran al municipi com cada any el dimecres, 5 de gener. Seran rebuts a les 10.30 hores en el Teatre Romà i, a la mateixa hora, als jardins de la Gerència. A causa de la pandèmia, s’ha traslladat la tradicional arribada al port marítim per la recepció en la Gerència.

En totes dos ubicacions, la recepció dels Reis d’Orient anirà acompanyada de concerts. En el Teatre Romà tindrà lloc el concert de Pop’s Corn, de la companyia La Fam amb una duració de 50 minuts. Els Pop’s Corn naixen amb l’objectiu de presentar una proposta musical de qualitat per al públic infantil i familiar que es caracteritza per la interpretació de temes musicals propis i altres temes populars amb una versió personalitzada al ritme més pop.

Pel que fa als jardins de la Gerència, el concert serà del grup Glüps Band, també de la companyia La Fam i d’una duració de 50 minuts. La Glüps Band és un grup de música per a xiquetes i xiquets i està format per cinc músics que naix amb la intenció d’omplir l’escenari de música, jocs i diversió.

A la vesprada, tindrà lloc el musical en 3D Sherlock Holmes y el cuadro mágico, en el Centre Cultural Mario Monreal; l’actuació dels Beatles for Kids, a l’Auditori Joaquín Rodrigo; el concert de heavy Gigatron per a gent menuda, en el Casal Jove i la funció de Màgia i Rialles, amb Darío Piera, a la Casa Municipal de Cultura. Totes les activitats tindran lloc a les 18 hores, l’entrada és gratuïta i les invitacions es poden aconseguir a través d’este enllaç.

Sherlock Holmes y el cuadro mágico és un musical familiar, amb un text desenfadat, melodies originals, boniques coreografies i molta màgia. Fa uns anys, un dilluns una mica ensopit, poc abans de l’esmorzar, va sonar el telèfon de Sherlock Holmes. La mofletuda Comtessa de Nata s’havia quedat petrificada davant un mig robatori: sí, el seu quadre preferit encara estava en el seu lloc, però els colors s’havien esfumat. Sherlock i Watson van observar les petjades, la finestra, els cristalls trencats… No es van assabentar que estaven davant un quadre màgic fins que es van posar les misterioses ulleres roges i blaves. En posar-se-les, tot es va transformar i van poder travessar el llenç, per a entrar en un món meravellós.

Beatles for Kids és un espectacle de la mà d’Abbey Road, una de les millors bandes de tribut a The Beatles. Un viatge per les millors cançons de la mítica banda dirigit al públic jove a través d’un espectacle 100 % interactiu amb jocs i narracions.

Gigatron, un concert heavy per a gent xicoteta, consistix en un xou/taller interactiu d’una hora de duració compost per fragments de cançons intercalats amb proves, reptes i metall-consells.

En el cas de l’espectacle de màgia, Darío Piera durà a terme sorprenents i impossibles efectes acompanyats del millor humor. Els espectacles més sorprenents i replets de comèdia per a tots amb la intenció de divertir de manera variada, original i màgica.

Durant les representacions es contemplaran per part de l’organització les mesures sanitàries i de prevenció enfront de la pandèmia, que seran, així mateix, d’obligat compliment per al públic. Així mateix, també serà obligatori que els adults ensenyen el passaport covid acompanyat del DNI a l’inici de cada funció.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí