Sagunt busca vots online perquè l’Almarda siga la millor platja accessible d’Espanya

0
807
Platja l'Almardà
Platja l'Almardà

La platja d’Almardà va al capdavant en el certamen nacional La Playa Accesible de los Fans, un concurs nacional organitzat per thyssenkrupp Encasa on els seguidors poden votar, des de la pàgina web corresponent, quina és la platja que consideren que és la més accessible per a persones amb discapacitat i per a la ciutadania en general.

En este moment la platja d’Almardà ha obtingut més de 9.500 vots i es manté primera en la classificació, però les votacions segueixen obertes fins al 7 d’agost, per la qual cosa necessita que tots i totes seguisquen votant en http://www.laplayamasaccesible.es/. La platja d’Almardà va quedar segona en el certamen de l’any passat, però en este cas, a pesar que encapçala la classificació, encara queda molt concurs per davant i necessita l’ajuda de tota la ciutadania. Es pot votar una vegada cada 24 hores des de la mateixa IP.

Es tracta d’una de les platges que més es preocupa per la ciutadania. Disposa d’un servei que s’encarrega de cuidar i millorar la platja de forma diària, un conjunt de persones voluntàries que s’ocupen de facilitar l’accessibilitat i el bany a totes les persones discapacitades que acudixen a gaudir cada dia en la platja. Per estos motius es pot dir que és una de les més preparades per a totes les persones discapacitades.

Platja l’Almardà de Sagunt

Ximo Martínez, coordinador cap dels voluntaris de Protecció Civil de Sagunt, expressa: “A pesar de ser una de les platges més tranquil•les i amb menys població que en la del Port de Sagunt, és una de les que té millors punts d’accés, a més també comptem amb un vestuari, una dutxa i un bany per a tots”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Marjal dels Moros de Sagunt rep una aportació extraordinària de 100.000 m³ després de patir l'incendi

 

Voluntariat

Este voluntariat va aparéixer a l’Almardà en 2004 amb la finalitat d’ajudar totes les persones que acudixen a esta platja, des de col•laborar amb els socorristes i policies de platges en l’avís de xiquets perduts, atenció de familiars o desallotjament de la gent (en el cas de bandera roja) fins a facilitar la vida a les persones discapacitades amb cadires aquàtiques o una grua per a alçar a persones en casos especials. Esta platja destaca pel tracte dels voluntaris amb les persones discapacitades i el seu horari és el següent: d’11 a 14 i de 16 a 19 hores.

A causa de totes les facilitats i recursos que té esta platja per a tots els usuaris i usuàries, enguany està encapçalant la classificació. Fins al moment té 9.562 vots, però encara queda molt concurs per davant, la finalització del certamen serà el 7 d’agost, així doncs, animem tots els ciutadans i ciutadanes a votar per esta platja ja que la seua accessibilitat és completa per a tots. L’enllaç és el següent: http://www.laplayamasaccesible.es/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here