L’Ajuntament de Sagunt rep les banderes blaves de les platges del Port, de l’Almardà i de Corinto

0
1179
L'alcalde de Sagunt va rebre les banderes blaves a Altea

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, i el regidor de platges, José Vicente Muñoz recullen a Altea el màxim distintiu de qualitat de les platges

L’alcalde i el regidor de Platges han recollit les banderes blaves de les platges del Port de Sagunt, d’Almardà i Corinto. Una vegada més, les platges de Sagunt reben el distintiu Bandera Blava atorgat per la Fundació Europea d’Educació Ambiental.

L’acte, que va tindre lloc en la localitat alacantina d’Altea, va servir per a atorgar estes banderes per quart any consecutiu. Este reconeixement ve precedit de les millores que, com ja va anunciar Muñoz fa unes setmanes, s’han fet des de la delegació com són les ludoteques d’Almardà i del Port de Sagunt, les activitats esportives que es realitzaran i l’ampliació de la zona de passarel·les en la platja d’Almardà.

El regidor de Platges, José Vicente Muñoz, assenyala que enguany Sagunt “ha sigut guardonada amb 3 banderes blaves i 17 certificats de qualitat. Açò demostra que se segueix treballant per tindre en les millors condicions les platges perquè, tant els turistes com els ciutadans i ciutadanes de Sagunt i d’Almardà gaudisquen d’un dels millors recursos turístics que té la ciutat”. A més, Muñoz agraeix l’esforç i la col·laboració “a la Policia Local de platges, a Protecció Civil, a la SAG i al departament de Platges”.

Cal destacar que les platges del municipi compten amb un total de setze banderes i dos registres EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals), que són certificacions de qualitat mediambiental. A més de les tres Banderes Blaves, estes platges tenen la bandera Q de Qualitur, la de gestió de qualitat ISO 9001 i la de mediambiental ISO 14.001. Les platges del Port de Sagunt i la d’Almardà a més compten amb les banderes Q de qualitat turística i la d’accessibilitat universal UNE 170.001.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here