Sagunt aprova sol·licitar a Conselleria la delegació per fer obres d’adequació en diferents centres educatius


0
1082
Ajuntament de Sagunt

Estes obres formen part del pla Edificant de la Conselleria, al qual l’ajuntament es va adherir al gener amb l’objectiu de realizar quinze intervencions de millora

El ple de l’Ajuntament de Sagunt ha aprovat tramitar, davant la Generalitat Valenciana, la delegació de competències de les obres i intervencions en diferents centres educatius del municipi. La proposta, aprovada per unanimitat, naix del departament d’Educació de l’ajuntament i va ser el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, l’encarregat de presentar-la.

Esta suposa la construcció, ampliació, adequació, reforma i equipament de 15 centres, en el marc del Pla de Cooperació Edificant de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports. Concretament, els centres en què es pretén treballar i les actuacions que es volen dur a terme son els següents: en el centre Victoria i Joaquín Rodrigo es pretén construir l’aulari infantil, així com la intervenció en el sistema de calefacció en l’edifici de primària; en Baladre la intervenció consistix a instal·lar el sistema de calefacció en l’edifici d’infantil, la intervenció integral del sistema elèctric de l’edifici de primària i la intervenció integral del sistema elèctric de baixa tensió de l’edifici de primària i intervenció en el pati.

Pel que fa al centre Ausiàs March, l’actuació consistix en l’adequació del servici de sistema elèctric de baixa tensió, de la mateixa manera que el Villar Palasí, en el qual, a més, s’adequarà el sistema de calefacció. Estes dos actuacions també es realitzaran en el col·legi Mestre Tarazona. En el Vilamar les intervencions previstes són l’adequació del pati i la instal·lació d’un ascensor, de la mateixa manera que en el col·legi Cervantes. Finalment, en el CEIP Mediterrani s’intervindrà en la zona d’accessos.

L’Ajuntament de Sagunt es va adherir al programa Edificant el passat mes de gene per la realització de quinze intervencions, entre les quals estan les que ja es van acordar i que se centren en el col·legi d’educaciò especial Sant Cristòfol i en la construcción del nou IES Número 5.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here