Sagunt aprova la licitació de les obres d’urbanització enfront de la Casa Penya i d’eixamplament de les passarel·les sobre els canals

0
399
Casa Penya de Sagunt

El termini d’execució previst és de 65 dies laborables i suposa una inversió de 2.095,09 euros

La Junta de Govern ha aprovat hui la licitació de les obres d’urbanització enfront de la Casa Penya i d’eixamplament dels passos sobre els canals que desemboquen en la Gola de Quartell. Es tracta d’unes actuacions tramitades des del Departament de Contractació i que depenen del Departament d’Urbanisme i de la Tinència d’Alcaldia d’Almardà.

El termini d’execució previst per a les obres d’este projecte és de 65 dies laborables comptats a partir de l’acta de comprovació del replanteig o inici de les obres, i compten amb una inversió de 209.509 euros.

El regidor de Contractació, Javier Raro, ha assegurat que es tracta «d’una demanda històrica dels veïns de Corinto, que per fi veuran com la zona millora amb esta actuació i posada en valor». A més, Raro ha afirmat que estes obres permetran que es milloren els accessos «a un enclavament estratègic de la ciutat com és la Casa Penya».

Per la seua banda, el regidor de Manteniment i Tinent d’Alcalde d’Almardà, Pepe Gil, ha mostrat la seua alegria perquè «finalment hàgem pogut desbloquejar tots els problemes que dificultaven la licitació de l’obra de pas per damunt de la Gola de Quartell», a més Gil ha assegurat que la intervenció millorarà la il·luminació i la seguretat tant de trànsit de vehicles com de vianants «en un punt de molt de trànsit, principalment en les estacions de primavera i estiu».​

Raro ha assegurat que el nucli urbà d’Almardà «té importants demandes que a poc a poc anem abordant», i ha recordat la dotació de l’any passat d’il·luminació al carrer Assagador de la Mar, posteriorment la conversió en zona de vianants i «ara iniciem esta licitació i al costat d’altres millores, ja estem iniciant des de Contractació el projecte de millora de l’Espai Veïnal Voro Alandí», ha declarat el regidor.

Finalment, Gil ha informat que les obres començaran després d’estiu «perquè amb tota seguretat la pròxima primavera puguem gaudir d’un punt més segur».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here