Sagunt adjudica per més de 250.000 € les obres per al nou centre de l’Escola de Persones Adultes

0
1185
Edifici on es realitzaran les obres a Sagunt.

Esta nova infraestructura contempla la instal·lació de dos ascensors, l’habilitació d’una zona d’aparcament i millores en l’accessibilitat de l’edifici

Ll’Ajuntament de Sagunt ha adjudicat el contracte d’obra per a l’adequació del recinte de l’antic edifici d’educació infantil del col·legi Jaume I, com a centre de l’Escola Permanent de Persones Adultes (EPA), a l’empresa Biofor Energia SL per un import de 253.602 euros (IVA inclòs).

Les obres contemplen la instal·lació d’un ascensor a l’interior de l’edifici i un altre en l’exterior per a salvar el desnivell respecte al Conservatori Joaquín Rodrigo, que es troba en la part inferior, així com habilitar una zona d’aparcament en l’espai que ocupaven les pistes esportives, a més de la revisió de les instal·lacions i la seua redistribució amb la finalitat de millorar l’accessibilitat.

S’estima que una vegada començades les obres la seua execució conclourà en el termini de 16 setmanes. A partir de llavors, el municipi de Sagunt comptarà amb un nou centre d’educació destinat a les persones adultes amb una superfície total construïda de 559,49 metres quadrats i una superfície útil de 452,64 metres quadrats. L’obra, que s’executarà durant l’any 2022, té un termini de garantia de tres anys a partir de la data de finalització de l’execució de l’obra.

El regidor de Contractació, Javier Raro, ha assenyalat que este projecte «en el qual s’està treballant des de fa temps i en profunditat en el projecte d’execució, per fi s’ha portat a fase d’obra. D’esta manera, junt al departament d’Educació, hem treballat perquè l’escola d’adults, l’EPA, compte amb un millor edifici i servicis en el nucli de Sagunt, millorant d’esta manera des del departament de Contractació, els servicis educatius de la nostra ciutat».

D’altra banda, el regidor d’Educació, José Manuel Tarazona, ha manifestat que «hui s’ha fet un pas definitiu perquè l’EPA tinga uns espais educatius adequats a Sagunt, en el seu centre històric, per als quals estem treballant des de fa temps». En este sentit, Tarazona ha indicat que serà en el barri del Raval i suposarà «revitalitzar i dinamitzar este barri. Les noves instal·lacions aprofitaran este edifici que hi ha darrere del Conservatori de música, on l’EPA podrà desenvolupar tots els seus programes formatius i, a més, esta intervenció permetrà apropar els serveis socio-educatius a tota la ciutadania, independentment del nucli o el lloc on visquen».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí