Sagunt a Escena podria celebrar-se en agost amb mesures de seguretat extra i menys aforament, si ho permet el Govern


0
3539
Imatge del Teatre Romà durant un espectacle de Sagunt a Escena

La Conselleria d’Educació i Cultura ha informat hui de la intenció de reeditar el festival amb un increment de 100 000 € per a ampliar l’oferta d’espectacles

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha informat que el festival Sagunt a Escena se celebrarà a partir del 4 d’agost «si compta amb permís del Govern d’Espanya i de la Generalitat Valenciana» donada la situació de pandèmia del coronavirus. Moreno ha explicat que es podria donar esta situació després de rebre la notificació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en el sentit que està interessada a reeditar el festival.

No obstant la celebració de Sagunt a Escena està subjecta «a les circumstàncies actuals i a la permissivitat d’espectacles», ha assegurat Moreno. En cas de celebrar-se, es farà «incorporant mesures extra de seguretat» i, en tractar-se d’una edició «amb més obstacles de l’habitual, la Conselleria ha anunciat l’increment del pressupost del festival en 100.000 euros a través del Programa Reactivem». Esta quantia es destinarà a ampliar l’oferta cultural «atés que estes mesures de seguretat impediran l’aforament habitual i volem que hi haja més espectacles per a poder arribar al major nombre de persones possible», ha destacat l’alcalde.

En definitiva, Moreno ha afirmat que Sagunt a Escena se celebrarà «només si es té el permís per part de les autoritats sanitàries i, en cas que se celebre, es durà a terme amb totes les mesures de seguretat pertinents».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here