Sagunt destina 50.000 euros en subvencions per a fomentar l’activitat emprenedora

0
1260
Ajuntament de Sagunt

Estes ajudes estan destinades a les persones físiques o jurídiques que hagen iniciat una activitat productiva durant 2018

L’Ajuntament de Sagunt, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, destinarà 50.000 euros en subvencions per a fomentar l’activitat emprenedora en el municipi a aquelles persones físiques o jurídiques que hagen iniciat una activitat productiva durant 2018. Estes ajudes tenen com a objectiu ajudar el desenvolupament de noves activitats emprenedores a Sagunt.

El termini de presentació de sol·licituds començarà el dia següent a la publicació d’esta convocatòria en el BOPV i fins a 30 dies després, sempre que nopasse del 16 de novembre.

Les bases i formularis estan disponibles en el web municipal, en el tauler d’anuncis de la seu electrònica i també en l’apartat corresponent de subvencions, així com en el departament corresponent.

Esta convocatòria finança el 100% de les despeses de primer establiment que apareixen com a subvencionables en les bases reguladores, amb un màxim de 5.000 euros per sol·licitud, fins esgotar el pressupost disponible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here