Sagunt rebrà 468.000 euros de la Diputació per al manteniment dels seus centres educatius

0
696
CEIP Ausias March de Sagunt

El Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals suposarà la millora dels centres Ausias March, Victoria i Joaquín Rodrigo i el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo

Sagunt rebrà un total de 468.000 euros del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals 2018-2019 de la Diputació de València en col·laboració amb la Conselleria d’Educació per a la millora i el manteniment de centres educatius de la localitat. Concretament, el CEIP Ausias March i el CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo rebran 240.000 euros i 190.000 euros, respectivament, per a canviar portes i finestres. D’altra banda, el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo rebrà 38.000 euros per a inversions de manteniment i millora del centre.

El delegat d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona, ha declarat que esta inversió “demostra la ferma voluntat d’invertir de manera decidida en l’escola i en l’educació per part de les nostres administracions, tant de la Diputació de València, com de la Conselleria d’Educació o del propi Ajuntament de Sagunt mitjançant Mancol·le i els constants plans d’ocupació”. A més, el regidor ha avançat que les obres del col·legi Baladre que van rebre 240.000 euros l’any passat per a canviar portes i finestres s’escometran durant el període estival de 2018.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here