Sagunt invertix 1’2 milions en una nova pista d’atletisme abans d’acollir el Campionat d’Espanya Màster

0
1450
Pista d'atletisme de Sagunt

La construcció es farà en el mateix lloc que ocupa l’actual pista, en la qual la Federació ja no permetia celebrar competicions oficials

La delegació d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt invertirà quasi 1’2 milions d’euros per a fer una nova pista d’atletisme que substituïsca a l’actual. El contracte d’obres ha sigut adjudicat en la Junta de Govern d’este matí a l’empresa UTE PISTA SAGUNT amb un import d’1.180.702 euros. L’obra consistix a retirar l’actual pista del Poliesportiu Municipal i construir-ne una de nova al mateix lloc, que comptarà amb huit carrers i inclourà tots els elements, a excepció de les graderies, per a realitzar les competicions d’atletisme: una zona de salts, de perxa, de llançament i un fossat de salt de longitud, etc.

El delegat d’Esports de Sagunt, Miguel Chover, ha manifestat la seua satisfacció respecte a la nova construcció: “Hui és un dia d’enorme satisfacció perquè per fi hem adjudicat una obra, el cost de la qual va a càrrec de l’Ajuntament en la seua integritat, un milió dos-cents mil euros, i que farà que per fi esta ciutat tinga unes instal·lacions per a atletisme que el municipi requerix i necessita”. Un dels primers reptes del departament d’Esports era rehabilitar la pista d’atletisme, que estava “destrossada” segons el delegat. El regidor d’Esports ha agraït la tasca realitzada pel departament de Contractació i espera que la pista estiga inaugurada en quatre o cinc mesos.

Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme

Miguel Chover ha anunciat que el Poliesportiu Municipal acollirà el Campionat d’Espanya Màster d’Atletisme al juny de 2019. Els participants del campionat seran veterans majors de 35 anys. L’estat de l’actual pista d’atletisme no permetia la celebració de competicions oficials per part de la Federació i a més constituïx un perill per als atletes, per les lesions que es puguen ocasionar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí