Sagunt destinarà 100.000 € a eliminar barreres arquitectòniques i reformar l’Oficina de Turisme del port

0
819
Oficina de turisme del Port de Sagunt

Del total dels diners destinats a esta finalitat 40.000 euros corresponen a l’ajuda de l’Agència Valenciana de Turisme

L’Agència Valenciana de Turisme ha aprovat la concessió d’ajudes dirigides a la millora i competitivitat dels recursos i destinacions turístiques d’entitats locals de la Comunitat Valenciana. En el cas Sagunt, la ciutat rebrà 40.000 euros que es destinaran a eliminar les barreres arquitectòniques i reformar l’Oficina de Turisme del Port de Sagunt. L’Ajuntament de Sagunt, com ja va aprovar en del Ple de maig, destinarà 60.000 a estes obres, la qual cosa fan un total de 100.000 euros per a facilitar l’accés a persones amb diversitat funcional a estes instal·lacions.

La delegada de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt, Natalia Antonino ha manifestat la seua satisfacció per este exemple de l’aposta de l’Agència Valenciana de Turisme per la ciutat de Sagunt “ja que se’ns ha concedit esta subvenció per a dotar a les nostres infraestructures turístiques de millores, amb la finalitat de posicionar turísticament a Sagunt en el lloc que mereix”.

Així mateix, s’instal·larà un ascensor per a l’accés a les plantes superiors de l’edifici i es redistribuirà l’espai interior per a fer-ho diàfan i puga ser utilitzat per a usos turístics flexibles i poder, així, oferir millors serveis tant als turistes que visiten la ciutat com a la ciutadania de Sagunt. A més, després de les obres de millora de l’accessibilitat de l’edifici del Port de Sagunt, el consistori pretén incorporar ací el departament de Platges.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here