Sagunt destinarà 100.000 euros per adaptar l’oficina de turisme del port

0
1095
Oficina de turisme del Port de Sagunt

En la intervenció de Sagunt es faran millores per facilitar l’accés a persones amb diversitat funcional i incorporar el departament de Platges

El ple de l’Ajuntament ha aprovat destinar 100.000 euros a millorar l’oficina de turisme del Port de Sagunt. Entre les intervencions planejades està l’eliminació de barreres arquitectòniques per facilitar l’accés a persones amb diversitat funcional, així com la instal·lació d’un ascensor per a l’accés a les plantes superiors de l’edifici.

A més, es planeja redistribuir l’espai interior per tornar-lo més diàfan i que puga albergar usos turístics més flexibles. La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha explicat que “les millores estan encaminades a oferir un millor servei tant a turistes com als propis veïns i veïnes de la ciutat”. En este sentit es pretén “incorporar el departament de Platges ja que són serveis interrelacionats per a una major coordinació”.

A part del pressupost de 100.000 euros destinat per l’Ajuntament, el consistori ha sol·licitat “una línia de subvenció que llança l’Agència Valenciana de Turisme per a millores en infraestructures turístiques”, ha assenyalat Antonino.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here