La Ruta del Bou amb Corda d’Espanya passarà també per la Font de la Figuera


0
2547
Bou amb corda de la Font de la Figuera

La Gent del Bou de la Font de la Figuera ha treballat perquè es facen diferents actes vinculats a estos festejos a la localitat de la Costera

La Feredación Española del Toro con Cuerda va donar a conèixer fa uns dies a Carcabuey (Còrdova), en la seua primera gala, els detalls de la Ruta Turística del Bou amb Corda. Segons fonts de la Federació, «utilitzant com a base el bou, s’oferirà al visitant tot el patrimoni cultural, gastronòmic i natural dels municipis que la integren», com és el cas de la Font de la Figuera, a través de la Gent del Bou i de 23 municipis més. Així ho indica el seu web oficial: www.torodecuerda.es.

Des de l’Ajuntament, les regidories de Turisme i Festes, a càrrec de Purificación Lluch i Mariano Ferriz, respectivament, han mostrat el seu agraïment a aquesta agrupació «per ajudar-nos a dinamitzar el turisme a cadascuna de les seues accions, amb les quals sempre aconsegueixen el ple absolut».

Un exemple d’això és el tradicional Cap de Setmana taurí, que tindrà lloc el 12 i 13 de maig d’aquest any i que comptarà amb solta de vaques i bous, bou amb corda i embolat a la Plaça Major. En aquest esdeveniment estrenaran l’argolla que els van lliurar a la Gent del Bou, en el marc de la trobada de la Federació Espanyola del Toro amb Corda a Carcabuey.

Però abans, ja ultimen els preparatius per al concert de Pasdobles taurins d’aquest dissabte dia 25 de març, a càrrec de La Lira Fontiguerense, que barreja música i espectacle de ball flamenc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here