Alfonso Rus insta als alcaldes del PP de la Vall d’Albaida a “no baixar el cap” pel cas Gürtel

0
585
Alfonso Rus 2
Rus ha criticat la gestió socialista de la crisi

El president provincial del PP i alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, ha instat este matí als dirigents populars de la Vall d’Albaida a “no baixar el cap” i “plantar cara als que intenten llançar fem contra tot per aconseguir el que no han guanyat a les urnes” en referència a les investigacions del Cas Gürtel que estan realitzant els tribunals sobre la presumpta trama de corrupció vinculada al PP. Estes declaracions les ha realitzades Rus durant un esmorzar que ha mantingut este matí amb alcaldes i portaveus del PP de la Vall d’Albaida a Ontinyent en qles quals també ha estat present el conseller Rafael Blasco.

El dirigent xativí del PP ha afirmat que “em negue a que diguen que som tots iguals, que ho demostren”, ha afirmat Rus, que a més a més ha dit que “hi ha gent de tots els colors com a tots els llocs” encara que “si alguna volta algú fa coses que no ha de fer, el partit és el primer que prendrà mesures”.

Durant el seu discurs el també president de la Diputació de València ha afirmat que el PP “és un partit viu i unit” i així ha destacat l’ “obligació” de tots els integrants de “seguir escoltant la gent i reballant pels ciutadans, tal i com hem fet sempre” per “seguir creant il·lusió i llocs de treball allí on governem”.

Alfonso Rus també ha tingut dures paraules de crítica contra els socialistes afirmant que el país està sumit en un “caos” per la crisi ecomòmica i que el Govern de José Luis Rodríguez Zapatero “s’empenya en veure l’eixida i la llum al final del túnel, intentant donar la sensació de que a Espanya no passa res quan, en realitat, ens està portant a la ruïna”.

Altres temes que ha tocat Rus han estat crítiques a la visita de Zapatero a la Casa Blanca per “fer-se una foto amb Obama” i del posterior viatge per Orient Mig “per parlar de pau al món som si fora Gandhi, en compte d’arregalar els problemes del país que dirigeix”.

Per la seua banda el conseller Blacso també ha parlat sobre les investigacions del cas Gürtel afirmant que el govern socialista està fent una utilització “antidemocràtica i partidista” dels instruments de l’estat, en referència als jutges i la policia. Així acusa al govern central d’ocultar “proves que exculpen al president Francisco Camps”. Així ha identificat la figura del president Camps amb la totalitat dels valencians afirmant que els valencians estem “indignats” i assegurant que “l’agressió a Francisco Camps i a la Generalitat és una agressió directa a l’orgull dels valencians i de la institució que compta amb el major suport democràtic de la nostra història autonòmica”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here