Rubén Viard finalitza el segon mural del Festival Més Que Murs de Sagunt al Pavelló René Marigil

0
838
El mural del pavelló ja es pot veure a Sagunt.

Durant esta setmana han començat dos nous murals, Alex Gambín en el mur de la SAG i Galleta María en el col·legi Ausiàs March de Sagunt

El segon mural de la 6a edició del Festival d’Art Urbà Més Que Murs ha finalitzat esta setmana, en este cas a càrrec de l’artista valencià Rubén Viard. Este nou mural està situat en el Pavelló René Marigil (Sagunt) i suposa la part abstracta del festival. El seu estil es basa en l’engany visual, creant diferents perspectives sobre plans bidimensionals, mesclant formes i bases grises. Esta activitat està organitzada pel departament de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Sagunt.

Rubén Viard va començar la seua carrera com a enginyer de so, ampliant la seua activitat i formació en la facultat de Belles arts de la Universitat Politècnica de València. Així mateix, de manera paral·lela al seu treball professional, desenvolupa projectes personals i col·lectius enfocats a la pintura mural. El seu estil es basa en l’engany visual, creant diferents perspectives que es plantegen sobre plans bidimensionals, mesclat amb formes orgàniques sobre una base grisa i una justa quantitat de color per a realçar els punts més interessants de les seues composicions.

Viard ha passat part de la seua vida a Sagunt a pesar que resideix, en l’actualitat, a València. El seu treball, basat en plans i blocs, està inclòs en la part abstracta del festival, que sempre opta per algun mural d’este estil artístic en cada edició. En este cas, el mural de Rubén Viard ha comptat amb la col·laboració del departament d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt.

Durant esta setmana, a més, han començat dos nous murals dins del Festival Més que Murs, un és d’Alex Gambín, que està pintant en el mur de la SAG, en l’avinguda Advocat Fausto Caruana i es tracta d’un artista alacantí nascut en 1996. La seua obra té un estil naturalista basat en el realisme i en l’absència de color. Una mescla entre la pintura mural i el treball d’estudi.

D’altra banda, esta setmana ha començat també el mural Galleta María en el col·legi Ausiàs March de Sagunt. És una artista multidisciplinària de València que ha desenvolupat gran part de la seua obra muralística a Barcelona i Buenos Aires. La seua obra sol estar molt vinculada a la temàtica social, sempre amb una mirada feminista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here