Ròtova inicia les obres de renovació d’una part de la xarxa d’aigua potable


0
1402
Ròtova
Un dels moments de l'inici de les obres.

L’ajuntament de Ròtova ha anunciat l’inici de les obres de renovació de la vàlvula reguladora de pressió i les xarxes d’aigua potable dels carrers Assagador, Jaume I i Sant Vicent Ferrer de Ròtova. Les actuacions s’iniciaran pels dos primers.

Segons informen fonts municipals, Ròtova ha rebut 89.000 euros de la Diputació de València per dur a terme el projecte; l’Ajuntament finança el 10% de les obres i les obres seran realitzades per l’empresa Coprusa IC. «Després de les obres, el rendiment hidràulic dels últims dotze mesos augmentarà del 74% a un 84.51% i es produirà un percentatge d’estalvi del 10.49% sobre un consum anual d’aigua de 122.943 m³».

Les mateixes fonts apunten que després d’una valoració, els tècnics municipals van coincidir en el mal estat de la xarxa d’aigua formada pels carrers esmentats. «El tram de xarxa compta amb més de trenta anys d’antiguitat i està formada per canonades de fibrociment, material prohibit actualment per a la instal·lació. Així, la renovació de les xarxes d’abastiment suposen el canvi de les canonades, que comptabilitzen, des de 2018, un total de set fugues, i suposarà un estalvi global de 12.902 m³ anuals».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here