Ròtova inicia el nou projecte de modernització del polígon de les Masses

CaixaBank - MyBox

0
625
Ròtova
Polígon de les Masses.

Ròtova està duent a terme les obres del projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures al polígon industrial les Masses de Ròtova.

El cost del projecte ascendeix a 191.190.28 € i ha estat adjudicat a Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor SL. Les obres estan cofinançades per l’Institut Empresarial de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Les millores han estat treballades amb l’Associació d’Empresaris del Polígon les Masses del municipi.

El projecte consisteix a desenvolupar obres i instal·lacions per millorar la seguretat de l’espai i el trànsit i comunicació, amb la instal·lació de càmeres en circuit tancat; creació d’un carril bici d’una via pública senyalitzat; i instal·lació d’energia fotovoltaica en la nau polivalent municipal.

També es desenvoluparan millores en les zones verdes mitjançant la implantació de zones de circuits biosaludables i millora de l’enjardinament en unes altres; millora viària i senyalització/identificació de carrers, amb la incorporació de rètols a manera de punt de referència per a conèixer totes les empreses situades als carrers del polígon; i la implementació de senyalització per als vianants, així com restauració de l’existent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here