Rosario serà la protagonista del concert de Festes de Sagunt 2018

0
2041
Rosario actuarà el 31 de juliol a Sagunt

Les associacions de penyes de Sagunt i del Port de Sagunt han treballat junt a l’Ajuntament per unes festes amb un concert únic que una a tots dos nuclis

Este dimarts ha tingut lloc la presentació de les festes patronals de Sagunt per part de l’alcalde, Quico Fernández, i de la regidora de Festes, Assumpció Moll. Les festes patronals dels dos nuclis urbans de la ciutat tenen enguany un punt més d’unió: el concert de Rosario Flores. La cantant actuarà el dimarts 31 de juliol en la zona pròxima al centre comercial L’Epicentre com a colofó de les festes de Sagunt i començament de les del Port de Sagunt des de les 23.30 hores. Després del concert, continuarà la música amb les actuacions de Brian Van Andel i Space Elephants.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha aprofitat l’ocasió per a recordar el valor de les festes: “Anem a presentar les festes patronals probablement més extenses, variades i potents de tot el nostre territori valencià. Procurem que hi haja una bona convivència, que hi haja diversió, perquè hi ha temps per a tot i esta col·laboració de les penyes és importantíssima. No solament la col·laboració en el sentit de cada festa patronal sinó també el fet que hi haja unió, sintonia, harmonia, per a nosaltres és important en tots els àmbits de la ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí