Roger Cerdà presenta l’oferta de turisme de Xàtiva a la premsa especialitzada i touroperadors de Madrid

CaixaBank - MyBox

0
1915
Imatge de la presentació de Cerdà a Madrid

 

L’Alcalde de Xàtiva destaca el llegat patrimonial de la ciutat, destacant-la com a destinació turística dels amants de la cultura i de la història

Com a acte previ a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) l’alcalde de Xàtiva ha presentat davant la premsa especialitzada i touroperadors l’oferta turística de la ciutat, destacant tant el seu conjunt històric-artístic, com la 21a edició del Festival Internacional Nits al Castell.

Per una altra banda Cerdà ha presentat també la renovació de les infraestructures turístiques de l’ajuntament: nova Web, nova seu Tourist Info, i la recentment estrenada App de Turisme que figura ja entre les tres millors d’Espanya.

L’alcalde ha destacat el treball previ de prospecció que s’ha dut a terme i que ha permès “disposar d’una de les millors APPs de turisme de ciutats patrimonials com la nostra”. El primer edil ha manifestat que “nosaltres apostem pel turisme entorn del patrimoni cultural, però ho fem amb una aposta moderna, que respon a les necessitats dels viatgers actuals i que millora notablement la imatge de la ciutat a través d’Internet i les noves tecnologies”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here