Roger Cerdà reivindica la recuperació “del bon nom i del prestigi de Xàtiva” en l’últim 9 d’Octubre de la legislatura

0
1035
Roger Cerdà, durant el seu discurs del 9 d'Octubre a Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva va instar a la “concòrdia” i emprar el dia dels valencians com “una expressió col·lectiva d’agermanament i identitat comuna”

El tradicional acte a la porta de l’Aljama, per on va entrar Jaume I a la ciutat de Xàtiva, va centrar els actes del 9 d’Octubre a la ciutat, l’últim de la legislatura, com va destacar l’alcalde Roger Cerdà en el seu discurs oficial. En la seua intervenció Cerdà va voler fer balanç d’este període destacant que ha stat “una legislatura que va portar vents de canvi a Xàtiva, que va obrir un nou temps on les persones i la millora de la seua vida són l’energia que mou l’engranatge del govern de la ciutat”.

A més a més l’alcalde socialista incidia en que “hem treballat de valent per recuperar el bon nom i el prestigi de Xàtiva”, explicant que “hem obert les portes de l’Ajuntament a la ciutadania, on en tot moment hem escoltat les reclamacions de les nostres veïnes i veïns, on l’honradesa ha presidit tota l’activitat municipal, on hem impulsat decididament els òrgans i processos de participació ciutadana i on hem treballat per assolir la igualtat real entre dones i homes”.

Per una altra banda ha subratllat fites recents com el balanç de 7,5 milions d’euros en inversions educatives o la compra de l’antic monestir de Santa Clara.

Premis

Roger Cerdà va lliurar també els premis en reconeixement a ciutadans i col·lectius de Xàtiva que han destacat al llarg de l’any. En aquesta ocasió han estat les bandes de música de la ciutat, la Vella i la Nova; també l’atleta Octavio Pérez per les seues dues medalles d’or al Mundial Master.

Roger Cerdà també va voler reivindicar un 9 d’Octubre “presidit per la concòrdia” manifestant que és una festa “per a exercir una expressió col·lectiva d’agermanament i identitat comuna”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here