Roger Cerdà proposa un pla d’habitatbe per Xàtiva amb 100.000 euros a l’any en ajudes al lloguer

0
377
El PSPV de Xàtiva està realitzant una campanya de porta a porta

L’alcalde recorre porta a porta el barri per a traslladar el seu programa de govern a les veïnes i veïns

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha reprès les activitats de la campanya electoral de les municipals amb un acte al barri Nordoest, concretament al carrer Mateo Pueyo. En el marc d’aquest míting, Cerdà ha anunciat un pla d’ajudes al lloguer. L’alcalde proposa “crear un pla d’habitatge dotat amb 100.000 euros a l’any per a ajudes al lloguer”. Aquest pla complementaria el programa d’ajudes al lloguer que ha establert la Generalitat Valenciana. A més dels jóvens, podrien beneficiar-se altres persones o col·lectius amb necessitats especials per a la consecució d’un primer habitatge.

Cerdà ha dit que “volem que tot el món tinga oportunitats per a desenvolupar el seu projecte de vida a Xàtiva i per això hem d’oferir solucions a un problema molt important per a ells com la dificultat d’accés a l’habitatge. Per això oferir aquesta mesura, amb la implantació d’un pla d’ajudes al lloguer, farà que l’Ajuntament destine recursos propis per a donar més oportunitats per independitzar-se als joves, facilitant l’accés a un primer habitatge”.

Roger Cerdà, acompanyat per distints representants de la candidatura socialista ha recorregut el barri, fent un autèntic porta a porta per a traslladar el seu programa de govern a les veïnes i veïns d’aquesta zona de la ciutat. L’alcalde ha centrat la seua intervenció en les principals propostes del programa socialista en l’àmbit de les polítiques per a les persones, què, juntament amb el creixement econòmic, el turisme i la cultura i les inversions en infraestructures conformen els eixos fonamentals de la campanya del PSPV.

A més de la proposta del pla d’ajudes al lloguer, Cerdà ha anunciat la gratuïtat de l’educació infantil en tota la ciutat. El cap de llista dels socialistes ha afirmat que “destinarem 600.000 euros per a que els pares i les mares dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys no hagen de pagar l’escoleta dels seus fills”. De fet, l’alcalde va estar mantenint reunions amb representants de les escoles infantils de la ciutat, tant públiques com privades, durant el passat més d’abril per a preparar la implantació de la mesura. D’aquesta manera, tota l’etapa d’ensenyament obligatori, des dels 0 als 18 anys, es podria cursar a Xàtiva sense suposar cap desemborsament per a les famílies.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El PP critica a la Generalitat per no invertir en el tren Xàtiva-Alcoi, però no a l'Estat que és el titular

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here