Roger Cerdà obri les entrevistes amb líders polítics de Xàtiva començant amb el portaveu d’EUPV

0
724
Miquel Lorente, líder de XU, i Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva.

L’alcalde socialista i màxim aspirant a revalidar el càrrec ha començat la ronda de converses prèvia a la sessió d’investidura que tindrà lloc el 15 de juny

Aquest dimarts Roger Cerdà, l’alcalde socialista de Xàtiva, ha començat la ronda de contactes amb els portaveus dels partits polítics que han obtingut representació en les eleccions municipals del passat 26 de maig. Estes entrevistes tenen lloc per tal de conéixer la posició davant la seua intenció d’impulsar un govern del PSPV en solitari, però que necessitarà del vist-i-plau per activa o per passiva d’altres forces ja que li falta un regidor per tindre majoria absoluta.

El primer de tots ha estat qui ha estat el seu principal soci durat la legislatura, Miquel Lorente, portaveu de Xàtiva Unida (la marca amb la que s’ha presentat EUPV), ja que aquesta ha sigut la segona força més votada.

Des de l’ajuntament s’explica que l’alcalde vol intercanviar impressions amb els portaveus per valorar els resultats electorals, conèixer la seua opinió, així com el plantejament de cada força política i les seues prioritats programàtiques de cara a l’inici del proper mandat.

Les entrevistes continuaran aquest dimecres amb la portaveu del PP, María José Pla, i dijous amb el de Ciudadanos, Juan Giner.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí