Roger Cerdà guanya les primàries del PSPV i serà el nou secretari comarcal de la Costera-la Canal

0
1354
Imatge de la votació de Roger Cerdà

L’alcalde de Xàtiva, proper al sector de Ximo Puig i Jorge Rodríguez, ha aconseguit un 54,8% dels vots, davant el 43,5% de PIlar Sarrión, propera a Pedro Sánchez i José Luis Ábalos

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va ser el guanyadore de les primàries del PSPV de la Costera-la Canal amb 227 vots front als 180 aconseguits per la seua rival en el procés intern socialista, l’alcaldessa d’Anna, Pilar Sarrion.

D’esta forma Cerdà, proper al sector encapçalat pel president de la Generalitat, Ximo Puig i del president de la Diñputació, Jorge Rodríguez, ha aconseguit un 54,8% dels vots; davant el 43,5% de Sarrión, propera al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, i el seu secretari d’organització, José Luis Ábalos, en unes primàries que han assolit una participació del 85,5%.

L’alcalde de Xàtiva ha guanyat en vots a la seua pròpia ciutat, i també a l’Alcúdia de Crespins, Bicorb, Bolbait, Xella, la Font de la Figuera, el Genovés, Novetlè, Quesa i Vallada. Per la seua banda l’alcaldessa d’Anna ha guanyat a la seua localitat, Canals, Énguera, la Llosa de Ranes, Moixent i Naverrés.

Entre las primarias han destacado algunas como las celebradas en la Costera-la Canal, donde el alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà -próximo a Ximo Puig y Jorge Rodríguez- se ha impuesto con 227 votos (54,8%) a la alcaldesa de Anna, Pilar Sarrión, que consiguió 180 (43,5%), en una comarca donde la participación alcanzó el 85,5%.

Després de la seua victòria Roger Cerdà va voler donar les gràcies als militants i especialment als de Xàtiva. Així va concloure afirmant: «Ara a treballar de valent, amb força i unitat per a fer progressar els nostres municipis i canviar la vida dels nostres veïns i veïnes a través de governs socialistes. Junts, som comarca!».

Per la seua banda Pilar Sarrión va afirmar que «em done per satisfeta pel debat que s’ha generat amb estes primàries, l’interés que s’ha suscitat en mitjans de comunicació i, sobre tot la gran mobilització de la militància». Ha conclòs donant l’enhorabona a Cerdà i convidant-lo a que «ara li toca unir i mobilitzar al nosgre partit. Sort!».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí