Roger Cerdà es compromet amb les bandes de música de Xàtiva a cedir-los definitivament la propietat dels seus locals

0
738
Roger Cerdà amb altres integrants de la llista del PSPV de Xàtiva

L’alcalde afirma que “això significarà una ajuda clau per a resoldre problemes econòmics”

L’alcalde i candidat a la reelecció pel PSPV-PSOE de Xàtiva, Roger Cerdà, ha mantingut hui una reunió amb les directives de les societats musicals de Xàtiva, la Primitiva Setabense i La Nova. En aquesta convocatòria, Cerdà ha informat a les bandes de música que l’Ajuntament els cedirà de manera definitiva la propietat dels locals que ocupen en el complex del Gran Teatre. Aquestos espais foren cedits per l’anterior govern popular de Rus per un termini de 50 anys, circumstància que ha acabat generant problemes per al desenvolupament de l’activitat de les societats musicals.

Cerdà ha comunicat que “hem estudiat si era possible la cessió definitiva de la propietat dels locals i hem conclòs que és viable i possible. Hui venim ací a comprometre’ns a fer efectiva aquesta cessió. Això significarà una ajuda clau per a resoldre els inconvenients de naturalesa econòmica ocasionats per la contractació de préstecs per a reformar els locals per part les bandes de música”.

Un altre dels punts del ordre del dia de la reunió ha estat la solució proposada per donar eixida a una de les reivindicacions de les societats musicals. Concretament, la construcció d’una passarel·la entre ambdós locals per a les eixides d’emergència. Aquesta obra, subvencionada per la Diputació de València, “ha tingut molts entrebancs administratius en els últims anys”, segons Cerdà. L’alcalde ha afirmat que “ara tenim la confirmació per part de la Diputació que han trobat la manera de resoldre els obstacles per a poder dur a terme l’obra”.

Roger Cerdà ha aprofitat la seua visita a l’espai cultural La Nova per explicar els continguts dels distints convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i les bandes de música de Xàtiva, així com per a reconèixer el magnífic treball que aquestes han fet al llarg de la seua història.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here