Roger Cerdà divideix el seu govern en dues grans àrees encapçalades per Nacho Reig i Xelo Angulo

CaixaBank - MyBox

0
610
Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva

Els regidor de Ciudadanos gestionaran per una banda Juan Giner l’àrea de Polítiques de Seguretat Pública, Mobilitat i Protecció Civil, i María Beltrán la de Falles i Gran Teatre

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha presentat aquest dijous l’organització del seu nou equip de govern conformat pels 10 regidors del PSPV i dues delegacions que també han assumit els regidors de Ciudadanos.

L’executiu xativí es divideix en dues grans àrees de pes que estaran encapçalades pels que van ser els seus números 2 i 3 en les eleccions, Xelo Angulo i Nacho Reig, àrees anomenades respectivament de Polítiques de Creixement Social i Cultural (Angulo) i de Polítiques del Medi Urbà i Serveis Municipals (Reig). Nacho Reig i Xelo Angulo seran el primer i segon tinent d’Alcalde respectivament, mentre Pedro Aldavero serà el tercer i Lena Baraza el quart.

Pel que fa a l’àrea de Polítiques de Creixement Social i Cultural esta a la seua hora estarà conformada per una Àrea de Polítiques Culturals i una altra de Polítiques Socials. En la primera s’integra de Cultura, Patrimoni, Turisme i Memòria que gestionarà Raquel Caballero (PSPV); Fira i Festes per a Pedro Aldavero (PSPV); Arts Escèniques i Conservatori, Reme Sinisterra (PSPV); Documentació i Política Lingüística, Mariola Sanchis (PSPV); i Falles i Gran Teatre María Beltrán (Cs). En la segona àrea estarà Benestar Social i Cooperació gestionada per Xelo Angulo (PSPV); Joventut, Participació, Dona i Igualtat per a Lena Baraza (PSPV); Esports per a Pedro Aldavero (PSPV); i Sanitat, Innovació i Gestió del Coneixement per a José Vicente Benavent.

En la segona gran àrea, la de Polítiques del Medi Urbà i Serveis Municipals es divideix en quatre departaments més. En Polítiques de Capital Huma Nacho Reig (PSPV) s’encarregarà de Règim interior i Personal, mentre Administració Digital la portarà Ricardo Martínez (PSPV) i Creixement Econòmic el propi alcalde Roger Cerdà; dins de Polítiques Econòmiques i d’Hisenda Reig tindrà les competències d’Economia i Hisenda i de Gestió Patrimonial; en Polítiques del Territori Reig també gestionarà Urbanisme, Obres, Contractació i Patrimoni, i Aigües Potables i Cementeri, mentre d’una altra banda Ricardo Martínez s’encarregarà de Conservació del Medi Urbà, i Reme Sinisterra de Medi Ambient i Gestió de Residus; finalment el departament de Polítiques de Seguretat Pública, Mobilitat i Protecció Civil estarà gestionat per Juan Giner (Ciudadanos).

Pel que fa a les comissions informatives hi haurà quatre: Hisenda i espeical de comptes, Sociocultural, Foment i Seguretat i Règim interior.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here