‘Roger al teu WhatsApp’ aproxima al candidat socialista i alcalde de Xàtiva als veïns

0
1583
Els socialistes ja han presentat la nova plataforma comunicativa

El candidat socialista habilita una plataforma de la xarxa social a la que qualsevol ciutadà es pot inscriure indicant el seu nom al 627.11.91.34

L’alcalde Roger Cerdà ha presentat junt amb joves de la ciutat la plataforma ‘Roger al teu WhatsApp’ a través de la qual Cerdà vol apropar la seua relació amb la ciutadania enviant-los de primera mà tota la informació, accions i propostes. Aquesta plataforma està enfocada a tota la ciutadania de Xàtiva i la persona usuària podrà demanar la seua baixa quan ho desitge.

Per a sumar-se a aquesta plataforma, qualsevol ciutadana o ciutadà de Xàtiva ha d’enviar un WhatsApp indicant el seu nom al número de telèfon 627.11.91.34. S’aconsella que prèviament es guarde el número de telèfon a l’agenda de contactes.

Durant la presentació, Cerdà i les i els joves varen mantenir una conversa informal on es van intercanviar les diferents opinions respecte a aquesta nova via de comunicació a través de WhatsApp, així com a l’evolució de les polítiques juvenils dutes a terme i el progrés de la ciutat durant la present legislatura. Les i els joves mostraren la seua gran acceptació de la nova plataforma i plasmaren la seua satisfacció tant per la proximitat de Cerdà com per les polítiques realitzades aquests anys.

Per la seua banda, Cerdà va incidir en “la importància que hi ha d’haver sempre per estar al costat de la ciutadania. De rebre i donar informació d’una manera pròxima, ja que al final totes i tots convivim a la mateixa ciutat. Som veïnes i veïns, amigues i amics, familiars, etc.”. Al respecte va declarar que “aquests 4 anys s’ha fet, com no podia ser d’altra manera, un gran esforç per estar pròxims a la ciutadania. En tot moment hi ha que adaptar-se per estar a prop, i un clar exemple és la presentació d’aquest número de WhatsApp”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El concert de David Bustamante i el 67é Trofeu de Motociclisme capitalitzen el primer dia de la Fira de Xàtiva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here